Baderom

Våre dyktige fagfolk har lang og god erfaring med bygging av baderom, og vi gjør alt vi kan for å oppfylle ønskene til våre kunder. Vi bygger alt fra små bad med standard løsninger, til arkitekttegnede bad med avanserte løsninger og kompliserte byggemetoder.

 

Vi tar oss av hele prosjektet fra start til slutt i henhold til dine ønsker, og du trenger kun ta stilling til rent estetiske valg, som valg av stil, møbler, fliser og lignende. Prosjektlederen vil holde deg løpende orientert om fremdriften av prosjektet, og ivareta dine ønsker fra start til ferdigstillelse.

Book befaring

Holder du til på Ullern og trenger bistand med oppussing av bad?

Da kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap og verdier. Filosofien er enkel, vi ønsker å levere topp kvalitet og et utmerket sluttresultat på alle våre jobber. Samtidig skal du som kunde oppleve fornuftige priser.
Rehabilitering og bygningsmasse på Ullern
Vi har god kjennskap til den typiske bygningsmassen på Ullern, og de utfordringer/fordeler vi kan forvente å møte. På Ullern finner vi en blanding av trehusbebyggelse og murbygninger, med en overvekt av trehusbebyggelse. Lomundal Bygg totalrenoverer opp i mot 100 våtrom i året, og vi har hatt flere prosjekter på Ullern. Dette gjør at vi har en god innsikt i hva vi kan forvente i området, samt solid erfaring, slik at vi kan gi deg som kunde et forskriftsmessig bad av høy kvalitet, til en rettferdig pris.
Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt baderom i dag, for en kostnadsfri befaring. Vi sender deg et uforpliktende tilbud innen 48 timer!

Bestill gratis befaring

Vår kompetanse – din trygghet