Baderom

Våre dyktige fagfolk har lang og god erfaring med bygging av baderom, og vi gjør alt vi kan for å oppfylle ønskene til våre kunder. Vi bygger alt fra små bad med standard løsninger, til arkitekttegnede bad med avanserte løsninger og kompliserte byggemetoder.

 

Vi tar oss av hele prosjektet fra start til slutt i henhold til dine ønsker, og du trenger kun ta stilling til rent estetiske valg, som valg av stil, møbler, fliser og lignende. Prosjektlederen vil holde deg løpende orientert om fremdriften av prosjektet, og ivareta dine ønsker fra start til ferdigstillelse.

Book befaring

Oppussing av bad og våtrom på Ullevål

Vi i Lomundal Bygg AS hjelper deg med oppussing av bad og våtrom. Vi har god kjennskap til den typiske bygningsmassen på noen sett Holmenkollen av høy kgelseedet, samt solid erfaring, slik at vi kan gi deg som kunde et forskriftsmessig bad av høy kUllevål, og de utfordringer/fordeler vi kan forvente å møte.
Høy kompetanse på trehus og murbygning
På Ullevål finner vi en god blanding av trehusbebyggelse og murbygninger. Lomundal Bygg totalrenoverer opp i mot 100 våtrom i året, og vi har hatt mange prosjekter på Ullevål. Dette gjør at vi har en god innsikt i hva vi kan forvente i området, samt solid erfaring, slik at vi kan gi deg som kunde et forskriftsmessig bad av høy kvalitet, til en rettferdig pris.
Kontakt oss i dag dersom du ønsker en uforpliktende prat eller en kostnadsfri befaring.

Bestill gratis befaring

Vår kompetanse – din trygghet